blogspot hit counter blogspot hit counter
Thuispagina Weetjes Nieuws De kinderen Beelden Contact
MEUBELEN September 2013

Om het vernieuwde gedeelte van het gebouw in Czestochowa mooi en efficiënt te bemeubelen, organiseerde de stichting een meubeltransport naar onze zusters en kinderen in september 2013.

Dankzij de inzet van onze talrijke vrijwilligers werden overal meubels opgehaald, opgepoetst en hersteld. En of er werk aan geweest is.

Alle ingezamelde meubels (ook nieuwe) werden op transport gezet en zijn nu reeds in gebruik. Dat konden wij zien ter gelegenheid van het kersttransport.

Grote en kleine kasten, stoelen, zetels, grote en kleine tafels, bankjes, kortom alles dient nu om het de kinderen en zusters gemakkelijker en aangenamer te maken. De verschillende leefgroepen beschikken nu over de meubels waar vraag naar was.