blogspot hit counter blogspot hit counter
Thuispagina Weetjes Nieuws De kinderen Beelden Contact

EEN PIONIER HEEFT ONS VERLATEN

Op 3 januari 2012 is André Van Cauwenbergh overleden, na lang te hebben gevochten tegen een slepende ziekte.

André was één van de  pioniers die in september 1986 toevallig aanklopten bij de zusters Jozefieten in Czestochowa.  Hij was erbij toen alles begon…
Gedurende vele jaren heeft hij zich stevig ingezet voor onze acties in Czestochowa en in de andere tehuizen van de Congregatie.
André heeft talloze transporten naar ons tehuis in Czestochowa voorbereid en begeleid.
Tijdens de eerste jaren, onder het  communistische regime, was hij de rustige man die bij moeilijkheden aan de grenzen altijd raad wist om eruit te komen !
De jongste jaren was hij nog actief, spijts zijn ziekte, in de Raad van Bestuur van onze Stichting.

André, namens de zusters, namens de kinderen, opvoedsters en vrijwilligers, voor uw werk in de Stichting danken wij u.

Do widzenia, pan Andrzej.

afbeeldingen/wp9d5f47e3.png afbeeldingen/wp4202260f.png afbeeldingen/wp3a8655da.png